Βιολογική Μπάρα Σύκου Κολοκυθόσπορος & λεμόνι - 40γρ. - Askada

Σε απόθεμα

Ζουμερά ξηρά σύκα Κύμης με τραγανούς κολοκυθόσπορους, ταχίνι και μια νότα λεμονιού, συνθέτουν μια μοναδική γεύση, και κάνουν αυτή τη μπάρα το αγαπημένο μας σνακ που δεν μπορούμε να αντισταθούμε.

Οι βιολογικές μπάρες σύκου με 100% βιολογικά και θρεπτικά συστατικά, παρέχουν στο σώμα μας την ενέργεια που χρειάζεται, με πλούσιους φυτικούς υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και εδώδιμες ίνες.

Με ιδανική αναλογία υδατανθράκων/πρωτεΐνης 4:1, αποτελούν εξαιρετική επιλογή σε έντονη άσκηση και μια άμεση πηγή ενέργειας.

Χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα, βιολογικά υλικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς τεχνητά συστατικά.

12 Άτομα βλέπουν τώρα!
1,75 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
2

Γνώρισε τον παραγωγό μας!

Το αγρόκτημα ASKADA ιδρύθηκε με αγάπη και σεβασμό στα σύκα της ιδιαίτερης ποικιλίας που παράγεται σε αυτό το μαγευτικό μέρος στην Ελλάδα, στην Κύμη της Εύβοιας.

Τα τελευταία χρόνια διατηρούμε ένα αγρόκτημα παραγωγής σύκων βιολογικής καλλιέργειας κοντά στον ποταμό Μέλα, στο χωριό Ανδρωνιάνοι, με επίκεντρο τη βιολογική γεωργία και με τη δέσμευση να σας προσφέρουμε τη μοναδική γεύση αυτών των πολύτιμων σύκων.

Αποτελεί το μοναδικό μέρος, στο οποίο ευδοκιμούν οι συγκεκριμένες συκιές. Παράγουν τέτοιους καρπούς όπου σε συνδυασμό με την πρότυπη διαδικασία αποξήρανσής τους, επιτυγχάνουμε τη λεπτή φλοίδα και τη μοναδική γεύση τους. Ακολουθούμε την παραδοσιακή μέθοδο αποξήρανσης, που εφαρμόζεται στην Κύμη εδώ και αιώνες.

Για εμάς, η «παράδοση» έχει αξία εφόσον διέπεται από τις θεμελιώδεις αρχές της συνεργασίας, της συμπόρευσης και του σεβασμού προς τη φύση και τον άνθρωπο. Κάθε χρόνο, τον Αύγουστο, μια ομάδα ανθρώπων γίνεται μια μεγάλη οικογένεια που ενώνει τις δυνάμεις της με στόχο την παραγωγή του σύκου ΑΣΚΑΔΑ. Το σύκο της Κύμης.

Η φροντίδα που αφιερώνουμε σε κάθε ένα σύκο, τόσο για την παραγωγή όσο και για την ανάπτυξή του, μας κάνει υπερήφανους για το προϊόν μας.

Τα εξαιρετικά βιολογικά μας σύκα είναι το κύριο συστατικό για όλα τα χειροποίητα & ιδιαίτερα προϊόντα μας, που συνδυάζουν την έμπνευση και τη γαστρονομική κουλτούρα με την υγιεινή στάση ζωής.

ASKA1001
Συστατικά:
Ξηρά Σύκα 53% , κολοκυθόσπορος 27% ,σιρόπι αγαύης , ταχίνι ,αποξηραμένο λεμόνι ,χυμός μήλου
Διατροφική δήλωσηΑνά 100gr/ml
Ενέργεια 366kcal
Λιπαρά 18g
Εκ των οποίον κορεσμένα 2.9g
Υδατάνθρακες 47g
Εκ των οποίον σάκχαρα 35g
Εδώδιμες Ίνες 5.9g
Πρωτεΐνες 11g
Αλάτι 0.02g

Βιολογική Μπάρα Σύκου...

1,75 €
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.