Βιολογικά Ξηρά Σύκα Κύμης ΠΟΠ - 225γρ. - Askada

Σε απόθεμα

Απολαύστε μια ασκάδα, το εξαιρετικά νόστιμο ζευγάρι σύκων της Κύμης!

Η ιδιαίτερη τεχνική αποξήρανσης στην Κύμη, είναι μια γνώση που περνάει από γενιά σε γενιά, και τη συνεχίζουμε με πάθος και μεράκι.

Τα βιολογικά σύκα χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα λεπτή φλούδα και γλυκιά πλούσια σάρκα.

Τα αιγαιοπελαγίτικα μελτέμια και ο αυγουστιάτικος ήλιος, είναι οι απαραίτητοι βοηθοί για να ολοκληρωθεί η απολαυστικά γήινη και μεστή γεύση τους.

Καρπός θεραπευτικός με ευεργετικά οφέλη για την υγεία, αποτελεί εξαιρετική πηγή ιχνοστοιχείων, αντιοξειδωτικών και διαιτητικών ινών. Το αγαπημένο μας μεσογειακό superfood, γεμάτο αρώματα και γεύσεις από τα τοπικά βότανα, θα σας χαρίσει απόλαυση και ευεξία.

Χωρίς χρήση ατμών θείου, χωρίς συντηρητικά και χωρίς χημικά λιπάσματα.

12 Άτομα βλέπουν τώρα!
6,15 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
0

Γνώρισε τον παραγωγό μας!

Το αγρόκτημα ASKADA ιδρύθηκε με αγάπη και σεβασμό στα σύκα της ιδιαίτερης ποικιλίας που παράγεται σε αυτό το μαγευτικό μέρος στην Ελλάδα, στην Κύμη της Εύβοιας.

Τα τελευταία χρόνια διατηρούμε ένα αγρόκτημα παραγωγής σύκων βιολογικής καλλιέργειας κοντά στον ποταμό Μέλα, στο χωριό Ανδρωνιάνοι, με επίκεντρο τη βιολογική γεωργία και με τη δέσμευση να σας προσφέρουμε τη μοναδική γεύση αυτών των πολύτιμων σύκων.

Αποτελεί το μοναδικό μέρος, στο οποίο ευδοκιμούν οι συγκεκριμένες συκιές. Παράγουν τέτοιους καρπούς όπου σε συνδυασμό με την πρότυπη διαδικασία αποξήρανσής τους, επιτυγχάνουμε τη λεπτή φλοίδα και τη μοναδική γεύση τους. Ακολουθούμε την παραδοσιακή μέθοδο αποξήρανσης, που εφαρμόζεται στην Κύμη εδώ και αιώνες.

Για εμάς, η «παράδοση» έχει αξία εφόσον διέπεται από τις θεμελιώδεις αρχές της συνεργασίας, της συμπόρευσης και του σεβασμού προς τη φύση και τον άνθρωπο. Κάθε χρόνο, τον Αύγουστο, μια ομάδα ανθρώπων γίνεται μια μεγάλη οικογένεια που ενώνει τις δυνάμεις της με στόχο την παραγωγή του σύκου ΑΣΚΑΔΑ. Το σύκο της Κύμης.

Η φροντίδα που αφιερώνουμε σε κάθε ένα σύκο, τόσο για την παραγωγή όσο και για την ανάπτυξή του, μας κάνει υπερήφανους για το προϊόν μας.

Τα εξαιρετικά βιολογικά μας σύκα είναι το κύριο συστατικό για όλα τα χειροποίητα & ιδιαίτερα προϊόντα μας, που συνδυάζουν την έμπνευση και τη γαστρονομική κουλτούρα με την υγιεινή στάση ζωής.

ASKA1004
Συστατικά:
Ξηρά Σύκα Κύμης ΠΟΠ
Διατροφική δήλωσηΑνά 100gr/ml
Ενέργεια 107Kcal
Λιπαρά 0g 
Εκ των οποίον κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 26,7g
Εκ των οποίον σάκχαρα 11.4g
Εδώδιμες Ίνες 2.6g
Πρωτεΐνες 1g
Αλάτι 0g

Βιολογικά Ξηρά Σύκα Κύμης...

6,15 €
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.