Greek-Goat-Sheep-Whey-Protein-Banana-biologos

Ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη με Μπανάνα - 500γρ - Βιολόγος

Χωρίς απόθεμα

ΑΙΓΟΠΡΟΒΕΙΑ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ 75% ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ

Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη ορού γάλακτος «Βιολόγος» φτιάχνεται από 100% Ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων ελεύθερης βοσκής, έχει περιεκτικότητα 82% σε καθαρή πρωτεΐνη, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παράγεται σε ήπιες συνθήκες με τη μέθοδο της υπερδιήθησης. Είναι μια πλούσια πηγή για αμινοξέων, με υψηλά επίπεδα αμινοξέων διακλαδωμένης αλυσίδας (BCAAs). Η Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη είναι εξαιρετικά εύπεπτη και αφομοιώνεται γρήγορα από τον οργανισμό ικανοποιώντας το αίσθημα της πείνας. Μπορεί να προστεθεί σε διάφορα smoothies.

Η ελληνική Αιγοπρόβεια Πρωτεΐνη «Βιολόγος» είναι εμπλουτισμένη με ωμή βιολογική μπανάνα σε σκόνη (Raw Freeze-Dried). Έτσι, η γεύση της είναι ιδανική για όσους θέλουν να ωφελούνται από την θρεπτικότητα της Αιγοπρόβειας Πρωτεΐνης, χωρίς να νιώθουν έντονα τη μυρωδιά του κατσικίσιου γάλακτος.

12 Άτομα βλέπουν τώρα!

35,01 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
0

Γνώρισε τον παραγωγό μας!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ. ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Το ευλογημένο κυκλαδίτικο νησί, με τα σπάνια και προστατευόμενα φυτά και βότανα, μας δίδαξε την αγάπη για το φυσικό και το ανόθευτο. Πάνω στη γη της, καλλιεργήθηκε το πάθος μας για τις ευεργετικές πρώτες ύλες και την αξιοποίησή τους για βρώση, θεραπεία και καλλυντική περιποίηση. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟ 2012 Ξεκινώντας το 2012 από ένα Κατάστημα εκλεκτών βιολογικών προϊόντων στην Τήνο και συλλέγοντας γνώση από πιστοποιημένες σπουδές και προσωπική έρευνα, με επιμονή στην καινοτομία και την αγνότητα, δημιουργήσαμε το Εργαστήριό μας. Από τότε, έχουμε κάθε χρόνο σταθερή αυξητική πορεία, υπηρετώντας την καινοτομία και εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των προϊόντων μας. Τόσο τα Εργαστήριά μας, παραγωγής και συσκευασίας, όσο και οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι πιστοποιημένοι από τους σοβαρότερους φορείς. Ελεγχόμαστε σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας όπως ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε ανάγκη πιστοποίησης προκύψει στο μέλλον. Συμμετέχουμε συστηματικά σε όλες τις καταξιωμένες εθνικές και διεθνείς Εκθέσεις, προωθώντας το όραμά μας και κατακτώντας διαρκώς ολοένα και περισσότερη αναγνώριση για πραγμάτωση των στόχων μας: να καλύψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το δίκτυο διανομής των προϊόντων μας στην Ελλάδα αλλά και να εξάγουμε τα διακεκριμένα προϊόντα μας σε περισσότερες χώρες.

BIOL1001
Συστατικά:
Συμπυκνωμένη πρωτεϊνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος και μπανάνα βιολογικής γεωργίας σε σκόνη.
Διατροφική δήλωσηΑνά 100gr/ml
Ενέργεια 1665kj/398kcal
Λιπαρά 0,72g 
Εκ των οποίον κορεσμένα 0,07g
Υδατάνθρακες 4,35g
Εκ των οποίον σάκχαρα 3,1g
Εδώδιμες Ίνες 0g
Πρωτεΐνες 18,75g
Αλάτι 18,75g

Ελληνική Αιγοπρόβεια...

35,01 €
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.