bio-pasta-xourma

Βιολογικό Άλειμμα 100% Χουρμά - 240γρ - Health Trade

Χωρίς απόθεμα

Βιολογικό άλειμμα χουρμά.

Το άλειμμα χουρμάδων παρασκευάζεται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας αποξηραμένους βιολογικούς χουρμάδες. Δεν περιέχει πρόσθετα και ζάχαρη. Η γεύση του θυμίζει καραμέλα.

Οι χουρμάδες αποτελούνται κατά 70% περίπου από φυσικά σάκχαρα, κυρίως φρουκτόζη και γλυκόζη σε ίση αναλογία, γεγονός που τα κάνει πλούσια πηγή ενέργειας. Το υπόλοιπο 30% καταλαμβάνεται από πρωτεΐνες, φυτικές ίνες και διάφορα μικροθρεπτικά συστατικά όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο και φώσφορο. Πιο συγκεκριμένα, 100γρ χουρμάδων αποδίδουν περίπου 280 kcal, ενώ μπορούν να καλύψουν τουλάχιστον το 15% των ημερήσιων αναγκών μας στα παραπάνω μέταλλα. Επίσης, οι χουρμάδες περιέχουν μικροποσότητες βιταμινών του συμπλέγματος Β, ενώ είναι πλούσια πηγή φυτικών ινών, κυρίως αδιάλυτων. Στον πίνακα παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά πληροφορίες για τη διατροφική τους σύσταση.

12 Άτομα βλέπουν τώρα!

4,10 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
0

Γνώρισε τον παραγωγό μας!

Με διακριτικό τίτλο HEALTH TRADE Ο.Ε, ιδρύθηκε το 2009 μια νέα δυναμική και πρωτοπόρος εισαγωγική και παραγωγική εταιρεία. Με δράση στο χώρο της εναλλακτικής υγείας και των βιολογικών προϊόντων. Αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ειδικά βιολογικά τρόφιμα και καλλυντικά, συμπληρώματα διατροφής, και πολλές κατηγορίες προϊόντων με βάση την υγιεινή διατροφή. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτουμε , διακινούνται μέσω καταστημάτων υγιεινής διατροφής,, φαρμακείων, καταστημάτων ξηρών καρπών - καφεκοπτείων, αιθουσών γυμναστηρίου, καταστημάτων διαδυκτίου καθώς και επίσης σε επιλεγμένα super markets.

HEAL1001
Συστατικά:
Πολτός από χουρμάδες ,σιρόπι από χουρμάδες,Βιολογικό προϊόν.
Διατροφική δήλωσηΑνά 100gr/ml
Ενέργεια 1025,8kh
Λιπαρά 0,39g
Εκ των οποίον κορεσμένα 0,22g
Υδατάνθρακες 57,2g
Εκ των οποίον σάκχαρα 51,4g
Εδώδιμες Ίνες 0g
Πρωτεΐνες 1,14g
Αλάτι 0,04g

Βιολογικό Άλειμμα 100%...

4,10 €
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.