elies-kalamon

Ελιές Ποικιλίας Καλαμών - 1500γρ - Evolia

Βραβευμένες Επιτραπέζιες ελιές (Βιολογικής γεωργίας), ποικιλίας ΚΑΛΑΜΩΝ.

Ανωτέρας Ποιότητος και Διατροφικής Αξίας.

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ στα ARISTOLEO AWARDS.

Περιέχουν ουσίες με αντιοξειδωτικές και καρδιοπροστευτικές ιδιότητες, όπως τυροσόλη 690mg/g, και υδροξυτυροσόλη 810mg/g.

Η ζύμωση έχει γίνει χωρίς συντηρητικά, χρώματα και χημικά, για πάνω από 9 μήνες.

Συνίσταται η κατανάλωση 3-4 ελιών στην καθημερινή διατροφή εγκύων, θηλαζουσών, παιδιών και ενηλίκων.

Περιέχει οφέλιμα θρεπτικά συστατικά, όπως ελαϊκό οξύ, βιταμίνες A, D, E, K και ανόργανα άλατα, όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο, ψευδάργυρο, χαλκό, νάτριο, σελίνιο και ιώδιο.

Μικτό βάρος: 1500 γρ.

Καθαρό βάρος: 900 γρ.

Παραγωγός: Ευαγγελία Κοψιαύτη-Γκιώνη

12 Άτομα βλέπουν τώρα!
16,40 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
0

Γνώρισε τον παραγωγό μας!

To «Κτήμα Ευαγγελία» είναι μια οικογενειακή ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της βιολογικής καλλιέργειας της ελιάς στους οικογενειακούς ελαιώνες της περιοχής Βουτιάνοι Σπάρτης, Λακωνίας.

Σε μια μοναδική τοποθεσία, απέναντι από τον αγέρωχο Ταΰγετο, σε υψόμετρο 400 και πλέον μέτρων, με κλίμα ημιορεινό, σε μια ηλιόλουστη βουνοπλαγιά καλλιεργούνται εδώ και 60 έτη οι μοναδικές ποικιλίες ελιών: Κορωνέικη και Καλαμών.

Από αυτές τις ποικιλίες παράγουν βραβευμένα ελαιόλαδα, με πιστοποίηση ισχυρισμού υγείας και ελιές ανώτατης ποιότητας και βιολογικής καλλιέργειας.

Η επιχείρηση «Κτήμα Ευαγγελία», με το μεράκι και την αγάπη όλων των μελών της και της επιστημονικής τους κατάρτισης σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας και παραγωγής ανώτατου βιολογικού ελαιολάδου, καθώς και την επιστημονική τους κατάρτιση πάνω στη διατροφή και τη διαιτολογία και κυρίως τη μεσογειακή διατροφή, φιλοδοξεί να καταστήσει τα προϊόντα που παράγει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής διατροφής του κάθε ανθρώπου-καταναλωτή.

Η καλλιέργεια του ελαιώνα γίνεται με βιολογικές και μόνο μεθόδους. 

Διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες για αποθήκευση των βρώσιμων ελιών «Καλαμών» μέχρι τη διάθεσή τους και σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Η αποθήκευση του ελαιολάδου γίνεται σε σκοτεινό χώρο με σταθερή θερμοκρασία (14 βαθμούς κελσίου) και υγρασία.

Στο βραχύ χρόνο της επαγγελματικής τους δραστηριότητας με σοβαρή δουλειά και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, κατόρθωσαν τα τελευταία χρόνια να αποσπάσουν πληθώρα βραβείων στα παγκοσμίας φήμης OLYMPIA HEALTH AND NUTRITION AWARDS.

Για το έτος 2020 έλαβαν το ΧΡΥΣΟ βραβείο, για το έτος 2019 το ΑΣΗΜΕΝΙΟ και για τα έτη 2017 και 2018 το ΧΑΛΚΙΝΟ βραβείο.

Δοκίμασε τα προϊόντα τους.

KTIM1012

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

Ελιές Ποικιλίας Καλαμών -...

16,40 €
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.