Τα αγαπημένα των αγαπημένων σου.

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις αγαπημένες επιλογές που κάνουν οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε τη γνώμη τους.

Βάλε στο καλάθι σου τα δικά σου αγαπημένα 

από τον κάθε αγαπημένο σου.

Θέκλα Γκιώνη/My NutriPlan

Διαιτολόγος/Διατροφολόγος

Ολοκληρώνοντας της σπουδές μου στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Επιστήμη της Διαιτολογίας/Διατροφής, εξειδικεύτηκα στην Αγγλία στις Διατροφικές Διαταραχές και στη συμβολή της Ψυχολογίας στη Διατροφή μας.

Μέσα από πολυετή καθημερινή εμπειρία με διαιτώμενους στο γραφείο μου στη Γλυφάδα, συνειδητοποίησα πόσο σημαντική είναι η αλλαγή μικρών συνηθειών ώστε να πετύχουμε μεγάλους στόχους μας.

Στόχος μου μέσα απ’ τις συνεδρίες, αλλά και απ’ την καθημερινή παρουσία μου στα social media είναι να εκπαιδεύω διατροφικά τους ανθρώπους, να τους εμπνέω και να τους κινητοποιώ να αγαπήσουν και να φροντίσουν το σώμα σου. 

Μότο:

Να σε αγαπάς τόσο πολύ που να προσπαθείς να σε δεις στην καλύτερη εκδοχή σου.

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Τα αγαπημένα της Θέκλας:

Πηνελόπη Αναστασιάδου

Δημιουργός Ψηφιακού Περιεχομένου //
Health & Wellness Youtuber

Λέγομαι Πηνελόπη Αναστασιάδου. 

Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη. 

Οι σπουδές μου αφορούν την Δημοσιογραφία και τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ενώ πλέον φοιτώ σε τμήμα Διατροφής/Διαιτολογίας ως δεύτερη σχολή. 

Ανέκαθεν με ενδιέφερε οτιδήποτε δημιουργικό και έτσι η ενασχόληση μου με το youtube εξελίχθηκε σταδιακά σε μόνιμη εργασία και ευκαιρία για επικοινωνία και δημιουργία σε όλα τα επίπεδα. Τα τελευταία χρόνια μελετώ και μιλάω για την ¨τέχνη του να ζεις όμορφα¨ και μέσα από το κανάλι μου την αναζητώ παρέα με λίγες χιλιάδες ανθρώπους που τους απασχολούν επίσης ζητήματα ευεξίας, αυτοβελτίωσης και αυτοφροντίδας. 

Μότο:

Να είστε χαρούμενοι. Και να εκτιμάτε αυτά που έχετε.

Τα αγαπημένα της Πηνελόπης: