Wellthy Dietitians

Γνώρισε τους πιο wellthy Διαιτόλογους/Διατροφολόγους!

Προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους & να μας εκπαιδεύσουν σε μια πιο wellthy διατροφή!

Θέκλα Γκιώνη
My NutriPlan

Γλυφάδα, Αττική

Είναι εξειδικευμένη στις Διατροφικές Διαταραχές και στη συμβολή της Ψυχολογίας στη Διατροφή μας.

Στόχος της μέσα απ’ τις συνεδρίες, αλλά και απ’ την καθημερινή παρουσία της στα social media είναι να εκπαιδεύει διατροφικά τους ανθρώπους, να τους εμπνέει και να τους κινητοποιεί να αγαπήσουν και να φροντίσουν το σώμα τους.

Είναι συγγραφέας του My Wellness Journal

 

Μότο:

"Να σε αγαπάς τόσο πολύ που να προσπαθείς να σε δεις στην καλύτερη εκδοχή σου.

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο."

Βάσω Βαγιώτα
Dietitian's Diary

Νέα Σμύρνη, Αττική

Η Βάσω Βαγιώτα είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος απόφοιτη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. 

Έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας (NCfED), στη low fodmap δίαιτα (Kings College London), που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ), αλλά και στην Ειδική Αγωγή (ΕΚΠΑ). 

Είναι ιδρύτρια του Επιστημονικού Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης, Dietitian’s Diary, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

Μαρία Μαντζώρου

Μυτιλήνη

Η Δρ Μαρία Μαντζώρου είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Από το 2015 διατηρεί το διαιτολόγικό της γραφείο στη Μυτιλήνη.

 

Αποφοίτησε από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το 2013, συνέχισε τις σπουδές της αποκτώντας το Μεταπτυχιακό της στο King’s College London, και ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης θρέψης στην επιβίωση ασθενών με καρκίνο του μαστού.

 

Έχει εκπαιδευτεί στην διατροφική διαχείρηση των διατροφικών διαταραχών, και στην διατροφική αντιμετώπιση του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου μέσω του πρωτοκόλλου low FODMAP diet.

Βασίλειος Καραμανίδης
VK Nutrition

 Άγιος Δημήτριος, Αττική

Ο  Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Βασίλειος Καραμανίδης είναι κάτοχος Bachelor (BSc with Honours in Dietetics) του Queen Margaret University του Εδιμβούργου.

 

Ασχολείται με όλα τα κλινικά και μη περιστατικά καθώς και σκοπός του είναι να προάγει την συνολικά σωστή διατροφική συμπεριφορά αλλά και να διδάξει στους διαιτωμενους του πως μπορούν να τρώνε νόστιμα υγιεινά και χωρίς στερήσεις.

Ζωή Σαμαρά
Dieticious by Zoi Samara

Λάρισα

Η Σαμαρά Ζωή είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών  "Εφαρμοσμένη Διαιτολογία- Διατροφή" με κατεύθυνση στη Διατροφή και Άσκηση από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. 

Έχει εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές από το ΕΚΠΑ και είναι Master Nutritionist in Pediatric Nutrition. 

Από το 2018 αναλαμβάνει περιστατικά είτε δια ζώσης στο διαιτολογικό της γραφείο στο κέντρο της Λάρισας, είτε διαδικτυακά.

Δανάη Ευλογημένου TrustYourDietitian​

Αθήνα, Αττική

Η Δανάη Ευλογημένου είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος απόφοιτη του Χαροκοπείου Παν/μίου Αθηνών. 

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 στην Αθήνα. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Σακχαρώδη Διαβήτη & την Παχυσαρκία, της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ, με "Άριστα". 

Συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ενημερώνεται για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής, παρακολουθώντας επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. 

Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 104, 11527).

Ευαγγελία Ματάτση
maT.Nutrition

Έδεσσα & Θεσσαλονίκη

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας της Λάρισας, την πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξάνδρας στην Αθήνα, όπου και απέκτησε εμπειρία στο κομμάτι του μητρικού θηλασμού και της διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Επίσης έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία του ΚΕΑΔΔ και το επιμορφωτικό σεμινάριο: “Ειδικός Αθλητικής Διατροφής” του Peak Performance καθώς επίσης και  το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Διαιτητικό σχήμα FODMAPs» , του Εpimorfosi. 

Διατηρεί το γραφείο της, maΤ.Nutrition, στην Έδεσσα  και στη Θεσσαλονίκη.

Μότο:

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μόνο όταν βρει αυτό που του ταιριάζει θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του.

Η Διατροφική Εκπαίδευση είναι το κλειδί για ένα υγιές μυαλό και σώμα".

Κατερίνα Νταλέ

Κύμη

Η Κατερίνα Νταλέ είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος απόφοιτη του Διεθνές Πανεπιστημίου της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

 Έχει εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας (NcfED). 

Διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στην Εύβοια, στην περιοχή της Κύμης, ενώ παρέχει τις διαιτολογικές τις υπηρεσίες τόσο με δια ζώσης όσο και με online συνεδρίες.

Ιωάννα Ορφανού
io_nutri

Βόλος

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος ΒSc απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική και την Αθλητική Διατροφή ΜSc. 

Πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) , στο Απολλώνειο ιδιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Αρεταίειο ιδιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο Βόλο Μαγνησίας.

Αναστασία Μαματσίου
Nutriwellness

Θεσσαλονίκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Ο χορός και η σωστή διατροφή ήταν στην καθημερινότητα της από πολύ μικρή ηλικία. Για αυτό και συνέχισε με τις σπουδές της να κάνει αυτό που αγαπάει…

Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Κλινική Διαιτολογία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Μότο:

«Φρόντισε το σώμα σου γιατί είναι μοναδικό»!

Ευαγγελία Παρμαξίδου
Nutriplace

Κατερίνη

Είναι απόφοιτη του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας του Ατει Θεσσαλονίκης. Το 2016 απέκτησε τον τίτλο του Master Practitioner in eating disorders and obesity και τώρα ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον τομέα της "Εφαρμοσμένης Διατροφής και Δημόσιας Υγεία"..

Προσπαθεί καθημερινά μέσω της προσωπικής της στάσης και της δουλειάς της να εκπαιδεύει διατροφικά τους ανθρώπους που ζητούν τη βοήθεια της. Σκοπός είναι να τρώμε σωστά, όχι λίγο!

Είναι υπέρ του μητρικού θηλασμού και βοηθαέι μητέρες και βρέφη να ζήσουν το μοναδικό ταξίδι του θηλασμού με γνώσεις που αποκτάει από τα σεμινάρια και τα επιστημονικά συνέδρια που παρακολουθεί συστηματικά ενώ μελλοντικός της στοχος είναι να αποκτήσει τον τίτλο του συμβούλου γαλουχίας IBCLC.

Μότο:

"Όλοι οφείλουμε να φροντίζουμε το σώμα  και την υγεία μας μέσω της διατροφής μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!"

Μαρία Παπουτσόγλου
DO.EAT

Λάρισα

Η Παπουτσόγλου Μαρία είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα “H Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο”.

Μετά το πέρας των σπουδών της συνεργάζεται με γυμναστήρια της Καρδίτσας και αναλαμβάνει διαδικτυακά ραντεβού.

Στόχος της είναι η κατάλληλη διατροφική εκπαίδευση των διαιτώμενων και η παροχή των απαραίτητων κινήτρων για την επίτευξη του στόχου.

Together, #wecandoeat!

Σοφία Κουτρίδου
Improveatbysofi koutridou

Θεσσαλονίκη

Tελείωσε το Τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης .

Είναι εξειδικευμένη στις Διατροφικές Διαταραχές και στην παιδική παχυσαρκία .

Διατηρεί το κέντρο διατροφης improveat στην Θεσσαλονικη και στόχος της είναι η βελτίωση και η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών σε συνδιασμό με την καλή υγεία.   

Μότο

"Πρώτα αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης και μετά τον τρόπο διατροφης μας."

Restart Diet

Θεσσαλονίκη

Η ομάδα τους, θα έλεγε κανείς ότι είναι “γυναικεία υπόθεση”, αφού αποτελείται από 5 γυναίκες Διαιτολόγους - Διατροφολόγους.

Η Γεωργία απέκτησε το MSc στην αθλητική διατροφή (Δι.Πα.Ε) και μαζί με τη Γιώτα είναι εξειδικευμένες στην αντιμετώπιση των Διατροφικών

Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (ΚΕΑΔΔ).

Η Ναταλία είναι εξειδικευμένη στη low fodmap diet (King ́s College of London) κι έχει εκπαιδευτεί στο LCIE (Raising Embodied eaters).

Η Ευγενία είναι πιστοποιημένη σύμβουλος του Intuitive Eating (Διαισθητικής Διατροφής) κι

Η Μάγδα κατέχει τον τίτλο MSc στην Κλινική διατροφή (Δι.Πα.Ε).

Θα μας βρεις στα δύο γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή του Ευόσμου.

Είναι εκεί χαμογελαστές, πάντα δίπλα σου και πρόθυμες να σε βοηθήσουμε να κάνεις επανεκκίνηση στη διατροφή σου.

Μαρία Άννα Μπόφτση
boftsimarianna_ nutrispot

Νάουσα Ημαθίας

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος BSc απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνές Πανεπιστημίου της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη και με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Τρόφιμα, Διατροφή και Μικροβίωμα», στο Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη. 

Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργασία με αθλητικό σύλλογο στο άθλημα της κολύμβησης.

Διατηρεί Διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή της Νάουσας Ημαθίας.

Στόχος της είναι η αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς των ανθρώπων!

Κλαιρη Μπένου
Nutri_b_eat

Νέα Φιλαδέλφεια, Αττική

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Greenwich στο Λονδίνο με μεταπτυχιακές σπουδές στο Oxford Brookes University στην εφαρμοσμενη διατροφή αθλητών και αθλούμενων.

Κάτοχος της πιστοποίησης ανθρωπομετρητή ISAK Level 1.

Από το 2019 μέχρι σήμερα εχει εργαστεί ως διαιτολόγος σε διαιτολογικα και ιατρικά κέντρα, εφαρμόζοντας το σύνολο της θεωρητικής της γνώσης σε κλινικά και μή περιστατικά.

 Ενεργή αθλήτρια Ξιφασκίας και μέλος της εθνικής ομάδας από το 2012, με αρκετές διακρίσεις τόσο σε ελλάδα όσο και στο εξωτερικό 

Mότo

"Η ιδανική διατροφή ειναι εκείνη που δεν στερείσαι ούτε από θρεπτικά συστατικά αλλά ούτε και από απόλαυση!"

Ελένη Αργυρίου Μάνταρα
Nutrition-Mission

Θεσσαλονίκη

Η Αργυρίου-Μάνταρα Ελένη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολογος απόφοιτη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας. 

Έχει εξειδίκευση στην Αθλητική διατροφή και αποστολή της είναι όλοι οι διαιτωμενοι της να αγαπήσουν το σώμα τους και μέσα από την διατροφή να επιτύχουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Εργάζεται επίσης σε ένα γνωστό κέντρο αδυνάτισματος στην Θεσσαλονίκη και παράλληλα αναλαμβάνει δια ζώσης περιστατικά

Άννα Κερασσού
NutriSpot

Καβάλα

Η Άννα Κερασσού είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με Μεταπτυχιακές σπουδές στην

Κλινική Διατροφή στο University of Nottingham της Αγγλίας.

Διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στην Καβάλα. Αποτελεί εξωτερικό επιστημονικό

συνεργάτη της Γ’ Παιδοενδοκρινολογικής Κλινικής του Ιπποκράτειου Γ.Ν.Θεσσαλονίκης

όπου παρακολουθούνται παιδιά και έφηβοι με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1,

ενδοκρινολογικά προβλήματα και παχυσαρκία.

Είναι πιστοποιημένη στην Ανθρωπομετρία κατά ISAK και έχει εκπαιδευτεί στην Διατροφική

Αντιμετώπιση του Σύνδρομου Ευερέθιστου Εντέρου μέσω της Low FODMAP Diet από το

Monash University, Australia.

Μαρία Πιερή
Nutrinspired__

Λεμεσός, Κύπρος

Έχει σπουδάσει Δημόσια Υγεία και Διατροφή στο Sheffield Hallam University στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στην Παχυσαρκία και Διαχείριση βάρος στο Πανεπιστήμιο του Chester πάλι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τον τελευταιο 1,5 χρόνο αποφάσισε να επεκτείνει τις σπουδές της με ένα δεύτερο μεταπτυχιακό στον τομέα της κλινικής διαιτολογίας στο πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Τα τελευταία 4 χρόνια εξασκεί το επάγγελμα του διατροφολόγου στην Λεμεσό και είναι ενεργό μέλος του συνδέσμου διαιτολογών και διατροφολόγων Κύπρου.  Της αρέσει να ενημερώνεται για θέματα που αφορούν την υγεία και την διατροφή και στόχος της είναι να παροτρύνει άτομα να αποκτήσουν ένα υγιεινό τρόπο ζωής αλλάζοντας τις διατροφικές τους συνήθειες.

Γεωργίνα Τσιουτσιούλη Κωσταρέλου

Τρίκαλα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής!

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της πάνω στην Επιστήμη της Διαιτολογίας και της Διατροφής στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, κάνοντας πρακτική στο Παν. Νοσοκομείο Λάρισας και με θέμα της πτυχιακής της την επίδραση της βιταμίνης D στην νεφρική νόσο! Παράλληλα παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων για την διαρκή ενημέρωση της.

Πλέον, κατοικεί στα Τρίκαλα και πρώτος της στόχος είναι η αύξηση της γνώσης της πάνω στην παιδιατρική διατροφή!

Σταματία Διακάκη

Θεσσαλονίκη

Είναι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Διατροφή επιτελώντας την πρακτική της άσκηση στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. 

Είναι πιστοποιημένη Master Practitioner in Eating Disorders στην αντιμετώπιση διατροφικών διαταραχών και στην Παχυσαρκία.

Διατηρεί το  μοντέρνο και σύγχρονο γραφείο της στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όπου εξυπηρετεί κλινικά ή μη περιστατικά τόσο δια ζώσης όσο και με online συνεδρίες.

ΜΟΤΟ:

“Μια ισορροπημένη διατροφή χτίζεται μέσα από έναν ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Ο νους σου μπορεί να φροντίσει και να θρέψει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου...”.

Δήμητρα Μελαδάκη

Νέα Ιωνία, Αττική

Η Δήμητρα Μελαδάκη είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και έκανε το μεταπτυχιακό της στο University of Glasgow παίρνοντας ειδίκευση στην Παχυσαρκία και στη Διαχείριση Βάρους.

Διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στη Νέα Ιωνία παρακολουθώντας περιστατικά δια ζώσης και εξ αποστάσεως με στόχο την προώθηση της αγάπης και του σεβασμού για το σώμα.

Νεφέλη Γεωργίου

Λεμεσός, Κύπρος

Η Νεφέλη Γεωργίου είναι Διαιτολόγος- Διατροφολόγος με πτυχίο BSc Dietetics. Έχει επίσης σπουδές στη ζαχαροπλαστική και την αρτοποιία και έχει παρακολουθήσει και 6 μηνο course στη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Έχει το δικό της ιδιωτικό γραφείο στη Λεμεσό και αυτό το διάστημα παρακολουθεί 6μηνο course στη διαχείριση διατροφικών διαταραχών.

Μαρία Τηνιακού
My Healthy Way

Άνδρος

Η Τηνιακού Μαρία είναι πτυχιούχος διαιτολόγος-διατροφολόγος με BCs Dietetics. Είναι μέλος του ΠΣΔΔ. 

Έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα Ευ Ζην και η Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής - Επικοινωνιακές Πρακτικές του ΕΚΠΑ, έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας (NCfED) και είναι Master Practitioner in Eating Disorders.

Είναι ιδρύτρια του Επιστημονικού Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης και Εκπαίδευσης My Healthy Way, το οποίο βρίσκεται στη Άνδρο.