Wellthy Dietitians

Γνώρισε τους πιο wellthy Διαιτόλογους/Διατροφολόγους!

Προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους & να μας εκπαιδεύσουν σε μια πιο wellthy διατροφή!

Θέκλα Γκιώνη
My NutriPlan

Είμαι εξειδικευμένη στις Διατροφικές Διαταραχές και στη συμβολή της Ψυχολογίας στη Διατροφή μας.

Στόχος μου μέσα απ’ τις συνεδρίες, αλλά και απ’ την καθημερινή παρουσία μου στα social media είναι να εκπαιδεύω διατροφικά τους ανθρώπους, να τους εμπνέω και να τους κινητοποιώ να αγαπήσουν και να φροντίσουν το σώμα τους.

 

Μότο:

Να σε αγαπάς τόσο πολύ που να προσπαθείς να σε δεις στην καλύτερη εκδοχή σου.

Δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Βάσω Βαγιώτα
Dietitian's Diary

Η Βάσω Βαγιώτα είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος απόφοιτη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου. 

Έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας (NCfED), στη low fodmap δίαιτα (Kings College London), που ενδείκνυται για την αντιμετώπιση του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ), αλλά και στην Ειδική Αγωγή (ΕΚΠΑ). 

Είναι ιδρύτρια του Επιστημονικού Κέντρου Διατροφικής Υποστήριξης, Dietitian’s Diary, το οποίο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη.

Μαρία Μαντζώρου

Η Δρ Μαρία Μαντζώρου είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος. Από το 2015 διατηρεί το διαιτολόγικό της γραφείο στη Μυτιλήνη.

 

Αποφοίτησε από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο το 2013, συνέχισε τις σπουδές της αποκτώντας το Μεταπτυχιακό της στο King’s College London, και ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με θέμα την αξιολόγηση της κατάστασης θρέψης στην επιβίωση ασθενών με καρκίνο του μαστού.

 

Έχει εκπαιδευτεί στην διατροφική διαχείρηση των διατροφικών διαταραχών, και στην διατροφική αντιμετώπιση του Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου μέσω του πρωτοκόλλου low FODMAP diet.

Βασίλειος Καραμανίδης
VK Nutrition

Ο  Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Βασίλειος Καραμανίδης είναι κάτοχος Bachelor (BSc with Honours in Dietetics) του Queen Margaret University του Εδιμβούργου.

 

Ασχολείται με όλα τα κλινικά και μη περιστατικά καθώς και σκοπός του είναι να προάγει την συνολικά σωστή διατροφική συμπεριφορά αλλά και να διδάξει στους διαιτωμενους του πως μπορούν να τρώνε νόστιμα υγιεινά και χωρίς στερήσεις.

Ζωή Σαμαρά
Dieticious by Zoi Samara

Η Σαμαρά Ζωή είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας- Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών  "Εφαρμοσμένη Διαιτολογία- Διατροφή" με κατεύθυνση στη Διατροφή και Άσκηση από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. 

Έχει εξειδίκευση στις διατροφικές διαταραχές από το ΕΚΠΑ και είναι Master Nutritionist in Pediatric Nutrition. 

Από το 2018 αναλαμβάνει περιστατικά είτε δια ζώσης στο διαιτολογικό της γραφείο στο κέντρο της Λάρισας, είτε διαδικτυακά.

Δανάη Ευλογημένου TrustYourDietitian​

Η Δανάη Ευλογημένου είναι Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος απόφοιτη του Χαροκοπείου Παν/μίου Αθηνών. 

Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 στην Αθήνα. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Σακχαρώδη Διαβήτη & την Παχυσαρκία, της Ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ, με "Άριστα". 

Συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ενημερώνεται για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της διατροφής, παρακολουθώντας επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. 

Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Αθήνας (Λ. Βασιλίσσης Σοφίας 104, 11527).

Ευαγγελία Ματάτση
maT.Nutrition

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας της Λάρισας, την πρακτική της άσκηση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξάνδρας στην Αθήνα, όπου και απέκτησε εμπειρία στο κομμάτι του μητρικού θηλασμού και της διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Επίσης έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία του ΚΕΑΔΔ και το επιμορφωτικό σεμινάριο: “Ειδικός Αθλητικής Διατροφής” του Peak Performance καθώς επίσης και  το Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Διαιτητικό σχήμα FODMAPs» , του Εpimorfosi. 

Διατηρεί το γραφείο της, maΤ.Nutrition, στην Έδεσσα  και στη Θεσσαλονίκη.

Μότο:

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και μόνο όταν βρει αυτό που του ταιριάζει θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο του.

Η Διατροφική Εκπαίδευση είναι το κλειδί για ένα υγιές μυαλό και σώμα".

Κατερίνα Νταλέ

Η Κατερίνα Νταλέ είναι διαιτολόγος-διατροφολόγος απόφοιτη του Διεθνές Πανεπιστημίου της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη.

 Έχει εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση των διατροφικών διαταραχών και της παχυσαρκίας (NcfED). 

Διατηρεί το διαιτολογικό της γραφείο στην Εύβοια, στην περιοχή της Κύμης, ενώ παρέχει τις διαιτολογικές τις υπηρεσίες τόσο με δια ζώσης όσο και με online συνεδρίες.

Ιωάννα Ορφανού
io_nutri

Διαιτολόγος- Διατροφολόγος ΒSc απόφοιτη του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική και την Αθλητική Διατροφή ΜSc. 

Πρακτική άσκηση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) , στο Απολλώνειο ιδιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και στο Αρεταίειο ιδιωτικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Διατηρεί διαιτολογικό γραφείο στο Βόλο Μαγνησίας.

Αναστασία Μαματσίου
Nutriwellness

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καβάλα. Ο χορός και η σωστή διατροφή ήταν στην καθημερινότητα μου από πολύ μικρή ηλικία. Για αυτό και συνέχισα με τις σπουδές μου να κάνω αυτό που αγαπώ…

Σπούδασα στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης και πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στη Κλινική Διαιτολογία στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Μότο:

«Φρόντισε το σώμα σου γιατί είναι μοναδικό»!

Ευαγγελία Παρμαξίδου
Nutriplace

Είμαι απόφοιτη του τμήματος διατροφής και διαιτολογίας του Ατει Θεσσαλονίκης. Το 2016 απέκτησα τον τίτλο του Master Practitioner in eating disorders and obesity και τώρα ολοκληρώνω τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στον τομέα της "Εφαρμοσμένης Διατροφής και Δημόσιας Υγεία"..

Προσπαθώ καθημερινά μέσω της προσωπικής μου στάσης και της δουλειάς μου να εκπαιδεύω διατροφικά τους ανθρώπους που ζητούν τη βοήθεια μου. Σκοπός είναι να τρώμε σωστά, όχι λίγο!

Είμαι υπέρ του μητρικού θηλασμού και βοηθώ μητέρες και βρέφη να ζήσουν το μοναδικό ταξίδι του θηλασμού με γνώσεις που αποκτώ από τα σεμινάρια και τα επιστημονικά συνέδρια που παρακολουθώ συστηματικά ενώ μελλοντικός μου στοχος είναι να αποκτήσω τον τίτλο του συμβούλου γαλουχίας IBCLC.

Μότο:

Όλοι οφείλουμε να φροντίζουμε το σώμα  και την υγεία μας μέσω της διατροφής μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής!

Μαρία Παπουτσόγλου
DO.EAT

Η Παπουτσόγλου Μαρία είναι απόφοιτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συνέχισε τις μεταπτυχιακές τις σπουδές στο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρόγραμμα “H Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο”.

Μετά το πέρας των σπουδών της συνεργάζεται με γυμναστήρια της Καρδίτσας και αναλαμβάνει διαδικτυακά ραντεβού.

Στόχος της είναι η κατάλληλη διατροφική εκπαίδευση των διαιτώμενων και η παροχή των απαραίτητων κινήτρων για την επίτευξη του στόχου.

Together, #wecandoeat!

Σοφία Κουτρίδου
Improveatbysofi koutridou

Tελείωσα το Τμήμα διατροφής και διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης .

Είμαι εξειδικευμένη στις Διατροφικές Διαταραχές και στην παιδική παχυσαρκία .

Διατηρώ το κέντρο διατροφης improveat στην Θεσσαλονικη και στόχος μου είναι η βελτίωση και η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών σε συνδιασμό με την καλή υγεία.   

Μότο

Πρώτα αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης και μετά τον τρόπο διατροφης μας!

Restart Diet

Η ομάδα μας, θα έλεγε κανείς ότι είναι “γυναικεία υπόθεση”, αφού αποτελείται από 5 γυναίκες Διαιτολόγους - Διατροφολόγους.

Η Γεωργία απέκτησε το MSc στην αθλητική διατροφή (Δι.Πα.Ε) και μαζί με τη Γιώτα είναι εξειδικευμένες στην αντιμετώπιση των Διατροφικών

Διαταραχών και της Παχυσαρκίας (ΚΕΑΔΔ).

Η Ναταλία είναι εξειδικευμένη στη low fodmap diet (King ́s College of London) κι έχει εκπαιδευτεί στο LCIE (Raising Embodied eaters).

Η Ευγενία είναι πιστοποιημένη σύμβουλος του Intuitive Eating (Διαισθητικής Διατροφής) κι

Η Μάγδα κατέχει τον τίτλο MSc στην Κλινική διατροφή (Δι.Πα.Ε).

Θα μας βρεις στα δύο γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης και στην περιοχή του Ευόσμου.

Είμαστε εκεί χαμογελαστές, πάντα δίπλα σου και πρόθυμες να σε βοηθήσουμε να κάνεις επανεκκίνηση στη διατροφή σου.

Μαρία Άννα Μπόφτση
boftsimarianna_ nutrispot

Διαιτολόγος-Διατροφολόγος BSc απόφοιτη του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Διαιτολογίας του Διεθνές Πανεπιστημίου της Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη και με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Τρόφιμα, Διατροφή και Μικροβίωμα», στο Τμήμα Ιατρικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη. 

Ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στο Νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη.

Συνεργασία με αθλητικό σύλλογο στο άθλημα της κολύμβησης.

Διατηρώ Διαιτολογικό γραφείο στην περιοχή της Νάουσας Ημαθίας.

Στόχος μου είναι η αλλαγή της διατροφικής συμπεριφοράς των ανθρώπων!

Κλαιρη Μπένου
Nutri_b_eat

Πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Greenwich στο Λονδίνο με μεταπτυχιακές σπουδές στο Oxford Brookes University στην εφαρμοσμενη διατροφή αθλητών και αθλούμενων.

Κάτοχος της πιστοποίησης ανθρωπομετρητή ISAK Level 1.

Από το 2019 μέχρι σήμερα εχει εργαστεί ως διαιτολόγος σε διαιτολογικα και ιατρικά κέντρα, εφαρμόζοντας το σύνολο της θεωρητικής της γνώσης σε κλινικά και μή περιστατικά.

 Ενεργή αθλήτρια Ξιφασκίας και μέλος της εθνικής ομάδας από το 2012, με αρκετές διακρίσεις τόσο σε ελλάδα όσο και στο εξωτερικό 

Mότo

Η ιδανική διατροφή ειναι εκείνη που δεν στερείσαι ούτε από θρεπτικά συστατικά αλλά ούτε και από απόλαυση!