Chutney Ντομάτας - 200 γρ. - Οι Γουμένισσες

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Φτιαγμένo “με το χέρι” της Δήμητρας, απο ελληνικές ντομάτες και μυρωδικά, το gourmet αυτό chutney ντομάτας “οι γουμένισσες” θα σας οδηγήσει σε νέα γευστικά ταξίδια!

Απολαύστε το σε ψητή φέτα ή κατσικίσιο τυρί, σε ζουμερό burger ή λαχταριστά ψητά, με ώριμα κίτρινα τυριά ή σε μπρουσκέτες με μανούρι και σύκα.

3,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
0

Γνώρισε τον παραγωγό μας!

Η Δήμητρα Δάρτση, γέννημα θρέμμα της περιοχής της Γουμένισσας του νομού Κιλκίς της Κεντρικής Μακεδονίας, εμπνεύστηκε και δημιούργησε τις «γουμένισσες» το 2000, ξεκινώντας από ένα μικρό εργαστήριο, την χειροποίητη παρασκευή τροφίμων. 

Γνωρίζοντας καλά τα προϊόντα και τις γευστικές παραδόσεις του τόπου, έμαθε να μοιράζεται το µόχθο και την αγάπη των ανθρώπων για τη γη. 

Από παιδί παρακολουθούσε τη μητέρα και τη γιαγιά της να διαλέγουν τα καλύτερα φρούτα και λαχανικά από το κτήμα για να τα κάνουν, µε περίσσια τέχνη, μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, σάλτσες και άλλες νοστιμιές.

Οικογενειακά γευστικά μυστικά, γλυκιές παραστάσεις και η αγάπη για την παράδοση ήταν που την ενέπνευσαν να μεταφέρει τις σπιτικές λιχουδιές στα ράφια των καταστημάτων τροφίμων με την δημιουργία των «γουμενισσών».

Δοκίμασε τα προϊόντα τους.

OIGO1010
Συστατικά:
Τεμαχισμένες αποφλοιωμένες τομάτες(57%), ελαφρά συμπυκωμένος χυμός τομάτας (38%),ζάχαρη ,ρυθμιστής οξύτητας:κιτρικό οξύ ,αρωματική ύλη.
Διατροφική δήλωσηΑνά 100gr/ml
Ενέργεια 1047KJ 249Kcal
Λιπαρά 0g
Εκ των οποίον κορεσμένα 0g
Υδατάνθρακες 60g
Εκ των οποίον σάκχαρα 59g
Εδώδιμες Ίνες 1g
Πρωτεΐνες 1,3g
Αλάτι 0,03g

Chutney Ντομάτας - 200 γρ....

3,50 €
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.