Τα προϊόντα της εταιρείας Evolia

Η Evolia είναι μια οικογενειακή ελληνική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της βιολογικής καλλιέργειας της ελιάς στους οικογενειακούς ελαιώνες της περιοχής Βουτιάνοι Σπάρτης, Λακωνίας.

Σε μια μοναδική τοποθεσία, απέναντι από τον αγέρωχο Ταΰγετο, σε υψόμετρο 400 και πλέον μέτρων, με κλίμα ημιορεινό, σε μια ηλιόλουστη βουνοπλαγιά καλλιεργούνται εδώ και 60 έτη οι μοναδικές ποικιλίες ελιών: Κορωνέικη και Καλαμών.

Από αυτές τις ποικιλίες παράγουν βραβευμένα ελαιόλαδα, με πιστοποίηση ισχυρισμού υγείας και ελιές ανώτατης ποιότητας και βιολογικής καλλιέργειας.

Η επιχείρηση «Κτήμα Ευαγγελία», με το μεράκι και την αγάπη όλων των μελών της και της επιστημονικής τους κατάρτισης σε θέματα βιολογικής καλλιέργειας και παραγωγής ανώτατου βιολογικού ελαιολάδου, καθώς και την επιστημονική τους κατάρτιση πάνω στη διατροφή και τη διαιτολογία και κυρίως τη μεσογειακή διατροφή, φιλοδοξεί να καταστήσει τα προϊόντα που παράγει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής διατροφής του κάθε ανθρώπου-καταναλωτή.

Η καλλιέργεια του ελαιώνα γίνεται με βιολογικές και μόνο μεθόδους. 

Διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες για αποθήκευση των βρώσιμων ελιών «Καλαμών» μέχρι τη διάθεσή τους και σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς. Η αποθήκευση του ελαιολάδου γίνεται σε σκοτεινό χώρο με σταθερή θερμοκρασία (14 βαθμούς κελσίου) και υγρασία.

Στο βραχύ χρόνο της επαγγελματικής τους δραστηριότητας με σοβαρή δουλειά και την απαιτούμενη τεχνογνωσία, κατορθώνουν να αποσπούν κάθε χρόνο πληθ΄ώρα βραβείων.

Δοκίμασε τα προϊόντα τους.

Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-9 από σύνολο 9