Τα προϊόντα της εταιρείας KoRYS

Το βιολογικό μέλι KόRYS, συλλέγεται σε επιλεγμένες βουνοκορφές και κοιλάδες, μακριά από την αστική μόλυνση και εντατικές καλλιέργειες, σας προσφέρουμε γεύσεις και αρώματα της Ελληνικής φύσης.

Η μελισσοϊστορία τους ξεκινάει αρκετά χρόνια πίσω όταν ένας νέος γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα σκέφτεται να αφήσει πίσω την πρωτεύουσα έτσι ώστε να μπορέσει να ζήσει στην επαρχία και να κυνηγήσει το όνειρο του!

Οι συγκυρίες και η τύχη μετά το πέρας των σχολικών του υποχρεώσεων τον φέρνουν το 1996 στη Τ.Ε.Σ. Μελισσοκομίας στο κτήμα Συγγρού όπου και παίρνει τις πρώτες γνώσεις για την μέλισσα. 

Γοητευμένος από την κοινωνία των μελισσών το 2000 αφήνει την πρωτεύουσα και μετακομίζει στην Κλειτορία Καλαβρύτων για να ασχοληθεί με τη μελισσοκομία πιο εντατικά.

Ξεκινώντας με λίγα μελίσσια και πολλαπλασιάζοντας τα χρόνο με το χρόνο έχει ήδη ξεκινήσει αυτό το δύσκολο αλλά υπέροχο ταξίδι.

Το 2008 κάνει το μεγάλο βήμα και με την ένταξη του σε ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα ολοκληρώνει το μελισσοκομικό εργαστήριο– τυποποιητήριό του, που βρίσκεται μέσα στην καταπράσινη κοιλάδα του Αροάνιου ποταμού, στους πρόποδες του όρους Χελμού στο χωριό Πλανητέρο σε μια περιοχή απίστευτου φυσικού κάλους (Natura 2000).

Όμως το ταξίδι δεν σταματάει εδώ! Η παραγωγή του μελιού του, ανέκαθεν στηριζόταν στην αγάπη του για τη φύση, τη μέλισσα και στον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο. 

Η επιλογή του όμως να βελτιώνεται και να θέλει να εξελίξει την αγάπη του για την μέλισσα τον ώθησε να εντάξει το μελισσοκομείο του σε πρόγραμμα βιολογικής διαχείρισης.

 Έτσι από το 2013 σας προσφέρει διάφορες ποικιλίες βιολογικού μελιού περιορισμένης σοδειάς και εξαιρετικής ποιότητας!

Και το ταξίδι συνεχίζεται…. 

Από το 2014 μέχρι και σήμερα τα μέλια τους βραβεύονταια από παγκόσμιους φορείς!

Δοκίμασε τα προϊόντα τους.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ψάξτε ξανά αυτό που θέλετε να βρείτε