Τα προϊόντα της εταιρείας Grizo & Prasino

Είναι ο Κώστας & η Αγγελική που με τον καιρό έγιναν grizo & prasino.

Ζουν στη Θράκη και εκεί εξερευνούν, ονειρεύονται και παράγουν με αφοσίωση, σεβασμό και ειλικρίνεια αληθινά βιολογικά βότανα και εμπνευσμένα βοτανικά ροφήματα.

Παραμένουν πιστοί ακόμη (και πάντα) στη λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά. Θέλουν τα ροφήματά τους να γεμίζουν το φλιτζάνι που βρίσκεται μπροστά μας στις γκρίζες και τις πράσινες στιγμές της καθημερινότητας.

2012        

O Κώστας & η Αγγελική συναντιούνται και επαγγελματικά ιδρύοντας τη «δρόγη βιολογικά βότανα» με στόχο τα βότανα τους να εμπνεύσουν τους γύρω τους να βρίσκουν χρόνο, να εκτιμούν το χρόνο και να μοιράζονται στιγμές και υγιεινά ροφήματα με τους αγαπημένους τους.

2013        

Η παραγωγή οργανώνεται καλύτερα και αυξάνεται σταδιακά ενώ στον μηχανολογικό εξοπλισμό προστίθεται ένα σύγχρονο ξηραντήριο που επιτρέπει να ελεγχθούν περισσότερες παράμετροι ποιότητας.

2014        

Τα βότανα γίνονται βιολογικά ροφήματα που προσφέρονται για πρωτη φορά σε ένα μικρό καφέ της Κομοτηνής και ύστερα σε ακόμη ένα και έπειτα σε ένα άλλο και...άλλο...και

2015        

Δειλά δειλά, αρχίζουν οι εξαγωγές. Παράγονται στην Κομοτηνή αλλά καταναλώνονται με επιτυχία στη Γαλλία, την Αγγλία και την Κύπρο.

2016        

Χαρούμενοι συγκεντρώνουν τα 3 πρώτα αστέρια τους στα great taste awards λίγο αφότου ένα μικρό νέο μέλος της ομάδας τους, έφερε τα πάνω κάτω.

2017        

Με ιδέες που ωρίμασαν στο χρόνο κι άλλες πολλές που γεννιούνται διαρκώς, με ενθουσιασμό και πολλή όρεξη, με έμφαση στις σχέσεις (μεταξύ τους, μεταξύ μας, με τη φύση, με την τέχνη κλπ), όλα φαίνονται λίγο πιο όμορφα μέσα απο ένα γκριζοπράσινο πρίσμα.

Δοκίμασε τα προϊόντα τους.

Υπάρχουν 14 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-14 από σύνολο 14