Τα προϊόντα της εταιρείας Gaia’s Foods

Η Gaia’s Foods είναι μια οικογενειακή μονάδα παραγωγής και τυποποίησης χειροποίητων βιολογικών προϊόντων! 

Η εμπειρία 50 χρόνων στην παραδοσιακή διατροφή ενώθηκε με την επιστημονική γνώση και το αποτέλεσμα ήταν η παραγωγή αγνών βιολογικών προϊόντων, χωρίς χρώματα και συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη!

Καθώς κατά την επεξεργασία των τροφίμων ένα σημαντικό ποσοστό των σημαντικών ουσιών μπορεί να χαθεί, οι μπουκιές «Oh! Gaia» δεν ψήνονται, προσφέροντάς αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά τους συστατικά, καθιστώντας τες «βόμβες υγείας»!

Στη “Gaia’s Foods” δίνουν βάση στη σωστή διατροφή ενώ πιστεύουν πολύ στις φράσεις: «Είμαστε ό,τι τρώμε» και «Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου».  

Για αυτό το λόγο στοχεύουν όχι μόνο στη γεύση αλλά και στη λειτουργικότητα των προϊόντων τους.

Βασισμένοι στη φιλοσοφία των 5 γευμάτων την ημέρα, όπου τα ενδιάμεσα γεύματα παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ρύθμιση του μεταβολισμού, έδωσαν βάση σε αυτό ακριβώς: Τα ενδιάμεσα γεύματα να μπορούν να καλυφθούν ακόμα και όταν δεν υπάρχει χρόνος για την προετοιμασία τους λόγω του έντονου τρόπου ζωής και μάλιστα με τον πιο φυσικό τρόπο!

Οι μπουκιές υγείας όπως παραπέμπει το όνομα τους, είναι  μπουκιές που μπορούν εύκολα να μεταφερθούν  και να καταναλωθούν (ακόμα και) σταδιακά (3 μπουκιές των 15 γραμμαρίων η κάθε μία) παρέχοντας συστατικά που προάγουν την καλή υγεία!

Έτσι δεν περιέχουν τίποτα πρόσθετο παρά μόνο τα φυσικά συστατικά βιολογικών τροφών και υπερτροφών φτιαγμένα στο χέρι, που μπορούν να βελτιώσουν την εικόνα του οργανισμού μας.

Καθώς η παχυσαρκία έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας σε παγκόσμιο επίπεδο και η προέλευση των συστατικών που καταναλώνουμε τίθενται εν αμφιβόλω, είναι ιδιαίτερα σημαντική η μεταστροφή των διατροφικών μας συνηθειών.

Δοκίμασε τα προϊόντα τους.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ψάξτε ξανά αυτό που θέλετε να βρείτε