Μπάρα Ενέργειας Μελομακάρονο - 60 γρ. - Nutree

Χωρίς απόθεμα

Η αγαπημένη Χριστουγεννιάτικη γεύση μικρών και μεγάλων θα συνοδεύσει με τον πιο γλυκό και υγιεινό τρόπο τις φετινές γιορτές. Νέα γεύση μελομακάρονο, σε μια μοναδική “limited edition” υγιεινή εκδοχή από τη NUTREE!

12 Άτομα βλέπουν τώρα!

2,42 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
3

Γνώρισε τον παραγωγό μας!

Η NUTREE ιδρύθηκε απο δύο φίλους, τον Αναστάσης και το Φαίδωνας, με ένα κοινό όραμα: τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού brand που στοχεύει να εντάξει υγιεινά σνακ από αγνές και αυθεντικές πρώτες ύλες στην καθημερινότητα όλων μας. 

Έχοντας ζήσει και οι δύο στο εξωτερικό βίωσαν τη δυσκολία - και κατανόησαν τη σημασία - τού να διατηρεί κανείς μια ισορροπημένη διατροφή σε έντονους ρυθμούς ζωής.

Εμπνευσμένοι από τον πλούτο της Ελληνικής γης και συνδυάζοντας το πάθος τους για δημιουργία καινοτόμων γευστικών συνδυασμών, μας καλούν να γίνουμε συνοδοιπόροι σε ενα ταξίδι υγιεινών απολαύσεων. 

Πιστεύουν ότι η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι και νόστιμη και ανυπομονούν να μοιραστούν τις συνταγές τους μαζί μας!

Δοκίμασε τα προϊόντα τους.

NUTR1012
Συστατικά:
Πάστα Βασιλικού Χουρμά (Royal Date Paste), Καρύδια (Walnuts), Βρώμη χωρίς Γλουτένη (Gluten Free Oats), Βούτυρο Κάσιους (Cashew Butter), Κανέλα Κευλλάνης (Ceylon Cinnamon), Γαρύφαλλο (Clove), Αλάτι (Salt), Φυσικό εκχύλισμα Πορτοκαλιού (Orange Natural Extract).
Διατροφική δήλωσηΑνά 100gr/ml
Ενέργεια 364,0 Kcal
Λιπαρά 15g 
Εκ των οποίον κορεσμένα 1.6g
Υδατάνθρακες 44.7g
Εκ των οποίον σάκχαρα 31.6g
Εδώδιμες Ίνες 10.8g
Πρωτεΐνες 9.3g
Αλάτι 0.2g

Μπάρα Ενέργειας...

2,42 €
chat Σχόλια (0)
Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.